Dé website met alle Vughtse Koren


Damespopkoor All4Fun

All4Fun Vught is een popkoor dat volledig bestaat uit vrouwen. Zo’n 40 in totaal in vier stemgroepen.
Het repertoire varieert van kleine Nederlandstalige ballads tot swingende Engelstalige popnummers en alles ertussenin.

Historie
All4Fun is in 2011 opgericht als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Rozenoord en staat sinds 2016 onder leiding van dirigente Stephanie Reuzer. Zij begeleidt het koor ook op piano.
Het koor heeft een nieuwe repetitieavond, een nieuwe locatie, een nieuw logo en een nieuwe website. Wat gebleven is, is het doel: zingen, gezelligheid en hard werken aan mooie optredens.

Repetities
Sinds dit jaar repeteert All4Fun elke woensdag van 19.30 tot 22.00 uur in Theaterwerkplaats Novalis aan de Industrieweg. We beginnen met inzingen en het instuderen van nieuwe nummers. Uiteraard kletsen we gezellig bij in de pauze, maar daarna gaan we er weer vol voor. We herhalen nummers uit het repertoire en oefenen de bijbehorende bewegingen. Het oog wil immers ook wat!

Eindconcert
Al dat harde werken tijdens de repetities laat All4Fun graag horen. Door het jaar heen treden we op tijdens verschillende gelegenheden, zoals in 2020 voor de tweede keer bij korenfestival Rooi Vol Koren. Hoogtepunt van het seizoen is elk jaar het eindconcert. Ook tijdens de laatste editie op 24 mei2019 zat de theaterzaal van novailis weer vol.

Meer informatie
Spreekt het koor aan? Kom dan vooral een keer bij een van de repetities kijken en luisteren. Of wilt u dat het koor uw feest of evenement komt opluisteren? Kijk op onze website www.all4funvught.nl of neem contact met ons op!

www.all4funvught.nl
info@all4funvught.nl

Verder Bericht

© 2024 Vughtse Koren

Ontwikkeld door Design'09