Dé website met alle Vughtse Koren

Meezingkoor All Together

Wij willen ons even voor stellen , wij zijn een gezellig koor die graag mensen blij maakt met ons veelzijdig repertoire zowel nederlands en engelstalig ……
Wij zingen onder begeleiding van onze dirigente Puck van Helmond Marechal, dit doet zij al vele jaren met veel plezier .
Ons Koor bestaat uit 30 leden , als er iemand zin heeft om bij ons koor te komen kan je op de wachtlijst….We zitten helaas wel verlegen om Mannen dus hebben jullie interesse neem dan contact met ons op ……. Ook hebben we regelmatig optredens natuurlijk , dit doen wij met veel plezier en willen graag heel veel mensen gelukkig en blij maken !

Onze Repetitie avonden zijn op maandagavond op de even weken van 19.00 tot 21.00 uur, we hebben uiteraard ook een pauze om lekker iets te drinken , na het zingen blijven er veel leden nog lekker onder het genot van een hapje en drankje nog lekker na kletsen …..Dit alles doen we bij de Molenhoek aan de Molenstraat in Vught , als tegen prestatie treden wij dus 2 maal per jaar op in
de Molenhoek als bedankje omdat wij deze ruimte kosteloos tot onze beschikking hebben……
Dus mensen kom naar ons luisteren en willen jullie dat we komen optreden dat kan natuurlijk bv op een jubileum , of bij een ontmoetingsruimte, te Huizen etc……..


Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Henny van den Heuvel
hvdheuvelvbreemen@gmail.com

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Vughtse Koren

Ontwikkeld door Design'09